Hedensted Kommune sikrer åbenhed med online adgang til seneste kommunalbestyrelsesmøde

dato

Detaljer om kommunalbestyrelsesmødet den 20. marts 2024 og offentliggørelsen af referat og optagelse

Kommunalbestyrelsesmødet, der fandt sted den 20. marts, er nu tilgængeligt for offentligheden i både video og skriftlig form. Dagen efter mødet, dvs. den 21. marts 2024, blev optagelsen af mødets gang samt det detaljerede referat offentliggjort på Hedensted Kommunes hjemmeside.

Optagelsen giver borgerne en unik mulighed for at dykke ned i kommunalbestyrelsens arbejde. Interesserede kan nemt klikke sig ind på specifikke dagsordenspunkter i optagelsen for at følge diskussionerne og beslutningerne omkring de enkelte emner. Dette gør det nemmere for borgerne at finde netop de punkter, de er mest interesserede i, uden at skulle se hele mødet igennem.

Ud over optagelsen er referatet fra mødet også gjort tilgængeligt. Dette dokument giver en overskuelig og detaljeret gennemgang af, hvad der blev diskuteret, samt hvilke beslutninger der blev truffet under mødet. Referatet tjener som et vigtigt dokument for at forstå de specifikke afgørelser truffet af kommunalbestyrelsen.

Med offentliggørelsen af både optagelse og referat lægger Hedensted Kommune op til transparens og åbenhed omkring deres arbejde og beslutninger, hvilket giver borgerne bedre muligheder for at følge med i det lokalpolitik, der påvirker deres dagligdag.

https://www.hedensted.dk/aktuelt/2024/mar/video-fra-kommunalbestyrelsesmoedet-den-20-marts

Kilde: Hedensted Kommune